Ontwerp 2013

ram van Leeuwen, Prins de Lignac,Baron du bateau D'or

Hieronder voor degene die het nog niet gezien hebben de presentatie van het ontwerp corso 2013 en de daarbij behorende tekening.

Reisvenne Oranje bouwt een wagen over Bram van Leeuwen met als titel:

Bram van Leeuwen; Prince de Lignac, Baron du bateau D’or

ontwerpbijeenkomst 26 jan

Bram van Leeuwen, Prins de Lignac,Baron du bateau D'or

Is ie al klaar? Helaas is daarop het antwoord nee.
Maar we zijn wel goed bezig.
Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de creatie voor dit jaar.De Ontwerp commissie is al met de Technische mannen bij elkaar geweest. Deze zijn al begonnen aan de maquette.Ook is de ontwerp commissie al ver gevorderd met de outfit voor de figuratie dit jaar en is er al een bijeenkomst geweest met de figuratie commissie. Er zijn contacten gelegd met een musicus die samen met de ontwerp commissie gaat kijken hoe de muziek het best vorm kan krijgen bij onze wagen.De sponsor commissie is druk in de weer met de sponsor brieven en de verwerking hiervan.Er zijn nieuwe hekken gehaald om om de tent heen te zetten en men is in volle gang bezig om tot een geweldig t-shirt te komen voor dit jaar.Ook de leden van de veld commissie zijn in volle gang. Het oude veld is opgeruimd en de spullen zijn verhuisd naar het nieuwe veld waar vanaf 20 april de knollen in de grond gaan.

8 april a.s. is de ledenvergadering en daarin zal ook de stichting bloemencorso Valkenswaard aanwezig zijn om hun visie voor de komende tijd te presenteren.

Voor al dit harde werk moet natuurlijk ook wat prettigs plaatsvinden.
In het kader van het 60 jarig bestaan van Bloemencorso Valkenswaard organiseert de stichting het Corso kienen op vrijdag 12 april bij zaal Lavrijssen

KIENAVONDWordt er door Buurtschap Oud Dommelen op zondag 14 april weer het jaarlijkse Kwalleballen georganiseerd.

poster2013

En heeft onze eigen activiteitencommissie een feestje georganiseerd op vrijdag 19 april

uitnoRO19aprilAl met al zijn we met z’n allen goed bezig om het corso 2013 goed te laten slagen en hopelijk zien we jullie op de bovenstaande activiteiten.

Voor wie het filmpje over het thema 2013 nog eens wil bekijken hieronder de link.
http://youtu.be/W6VguisvZgU

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *