Update seizoen 2016: nog 3 weken te gaan!

Het is inmiddels zondag 21 augustus, en dat betekent dat we over precies drie weken met corsowagen ‘het Kwade Licht’ door de straten van Valkenswaard rijden. In de tent wordt van maandag tot zaterdag dagelijks hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ook de inmiddels 62e wagen van Reisvenne een realiteit gaat worden.

Kijken we naar de stand van zaken in de tent, dan zien we dat er nog een hoop moet gebeuren in de komende drie weken. Veel werk is langs de wagen al gedaan, wat vooral nu zijn vruchten afwerpt: al het metaalwerk kan in vlot tempo de wagen op. De voorste twee panelen met lamellen zijn klaar om de wagen op te gaan, waar de achterste twee panelen al bijna klaar zijn om gekartont te worden.

De komende weken moeten we er dus nog even flink tegenaan. Ook voor de fanatieke kartonners en plakkers onder ons lijkt de tijd eindelijk rijp om in grote getale naar de tent te komen en de wagen met z’n allen af te maken. En, voor hen die meer van lassen en ander ijzerwerk houden is er ook nog meer dan voldoende te doen: geen reden dus om niet naar de tent te komen.

Tot in de tent!

geschreven door: Jesse warmerdam

Ook door de Reisvenne-vrouwen wordt hard gewerkt
Ook door de Reisvenne-vrouwen wordt hard gewerkt aan de wagen, terwijl de sfeer altijd goed is.
constructie
De wagen begint vorm te krijgen, maar er moet nog voldoende gebeuren.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *