RaboFietstocht 2012

Nat,natter, natst,

Ja wie zou dat geweest zijn , het natst.
Afgelopen zondag vond de Rabofietstocht weer plaats. Vorig jaar waren de weergoden ons niet zo goedgezind , dus we hoopten dit jaar op beter weer. Dagen van te voren werd er in de tent al gespeculeerd en werd er tot de conclusie gekomen dat er weer wat regen zou vallen. Regenpakken en regenjassen meenemen was het advies.
Zondagochtend om 10.00 uur verzamelen bij de tent. Men druppelde langzaam binnen om zo met 20 personen richting ” ‘T Oude Wandelpark” te gaan, waar onze opstap plaats was. Hier sloten nog 2 fietsers aan dus in totaal met 22 personen fietsen. Mooi.
Bij ‘T Oude Wandelpark eerst natuurlijk  een moed indrinker en toen de fiets op richting eerste stempelpost , de voetbalclub van Waalre. Vanaf het eerste moment op de fiets konden de regenjassen en pakken al aan want het kwam er goed uit.
Vanaf Waalre door naar de Bellenman in Dommelen, ondertussen hielpen regenpakken en regenjassen niet meer. Iedereen was zeiknat. Weer op de fiets richting Hoeve IJs, daar een heerlijke grote Jupiler gedronken en besloten om de lus Malpie niet te doen en gewoon terug te fietsen naar ’t Oude Wandelpark. Hier hebben wij onze formulieren netjes ingeleverd en hebben we nog een lekker afsluitend drankje gehad, waarna iedereen zich in een warm bad of warme douche heeft gestort om rond 4 uur nog te genieten van een heerlijke bbq.
Het tweede jaar dus met regenweer, maar we hebben het weer volbracht. Hopelijk zijn er volgend jaar nog meer leden bij zodat we de pot nog meer kunnen spekken.
Aan iedereen die mee gefietst heeft: Nogmaals bedankt, ondanks het weer was het “toch” weer gezellig.
Rabo_fietstocht_2012

Rabobank bedankt en tot volgend jaar .