Prikweekend 2016

De laatste dagen zijn aangebroken. De tent is iedere dag open, zelfs overdag. Donderdagmiddag vanaf 15.00 uur is het plukken op ons eigen veld aan de Keersopperweg. Als je witl meehelpen kun je je gewoon op het veld melden. Als alles goed verloopt is de eerste bloemverdeling vrijdag. We hopen dan dat we rond 18.00 uur kunnen beginnen met het voorsteken van de bloemen en gaan we door tot een uur of half 1 ’s nachts. Een 8 tot 10 tal prikkers zal de nacht doorprikken zodat de tent ook bewaakt is. Deze mensen zijn persoonlijk gevraagd of ze dat willen doen. De rest gaat lekker thuis slapen en is zaterdagochtend weer van harte welkom. Zaterdagochtend om 8.30 uur begint het prikontbijt. Zorg dat je erbij bent. Voor de inwendige mens wordt gezorgd zodat we naderhand weer hard aan het werk kunnen. Zondagochtend om 07.00 uur beginnen we met de afbraak van de tent. Vanaf 13.30 uur begint de stoet waar wij als wagen nummer 9 rijden. Na de optocht zal op de statie de prijsuitreiking zijn met diverse optredens.

Maandagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur opruimen van het bouwterrein. We hopen dan dat er zoveel mogelijk mensen zijn zodat we veel kunnen doen en dat er dan al veel is opgeruimd. ’s Avonds een man/vrouw ’s ochtends een man/vrouw. Waarna we gezellig om 13.00 uur gaan brunchen (als je je hiervoor hebt opgegeven). Net als vorig jaar zal er een tent staan op de markt. Hier is een speciale hoek ingericht voor de wat oudere bouwers. Ook komt er een band spelen dus dat wordt weer zeer gezellig. Om 18.00 uur gaan we bij de bouwplek eten (als je je hiervoor hebt opgegeven). Na het eten gaan we om 19.00 uur de jaarlijkse groepsfoto maken bij de wagen. Waarna we weer lekker verder kunnen feesten.

Dinsdag het afbreken van de wagen vanaf 9.00 uur. Denk hierbij aan het veilig afbreken, met de goede materialen en hulpmiddelen.

Wij hopen dat iedereen er zoveel mogelijk bij kan zijn en dat we met z’n allen een mooi prikweekend en een schon corso. Waar we nog jaren op terug kunnen kijken.

Want corso maak je samen.

Tot in de tent

prikweekend2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *